avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Poate fi conditionata revenirea unui cetatean roman in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Poate fi conditionata revenirea unui cetatean roman in propria ...

Poate fi conditionata revenirea unui cetatean roman in propria tara la propria familie, casa, de detinerea unui test covid PCR?

Alte discuții în legătură

Lămurire cu privire la venirea în românia a unui cetățean grec popescuconstanta popescuconstanta Bună ziua! Dacă se poate o lămurire cu privire la plecarea în Grecia a soțului meu , cetățean grec. ESTE adevărat că, fiind cetățean grec, nu are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu niște întrebări în legătură cu legile ... Ganska Ganska Bună ziua am și eu niște întrebări în legătură cu legile României date în privința călătorie în România dintr-o altă țară! Dacă țara din ... (vezi toată discuția)
Legalitate cerere covid pcr in unitati de stat maggi maggi Cat de legal este sa ti se conditioneze un act medical (neurgent,nevital) intr-un spital de stat, de efectuarea unui test PCR Covid CONTRA COST in clinici ... (vezi toată discuția)