avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Autoutilitara de 3.5 tone pe care doresc sa o listez ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Autoutilitara de 3.5 tone pe care doresc sa o listez pe bursa de transport

Mi-am achizitionat o autoutilitara de 3.5 tone pe care doresc sa o listez pe bursa de transport. Trebuie sa imi fac o firma, mai exact un SRL platitor de TVA, deoarece cheltuielile sunt mari (combustibil, reparatii masina etc). Care sunt toate taxele pe care trebuie sa le platesc catre stat? (absolut toate taxele ma intereseaza - ma refer ca si SRL platitor de TVA). Mentionez ca pentru un calcul simplu 1km costa in medie 1.2 lei. Combustibilul si restul cheltuielilor sunt de aprox. 0.7lei/km (CU TVA; din acest 0.7lei trebuie scos TVA-ul). Va multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere auto intre persoana fizica si srl ncris78 ncris78 O societate comerciala cu activitate de transport marfa poate inchiria o autoutilitara de la o persoana fizica? Se intocmeste un contract de inchiriere? ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Pfa transport local de marfuri OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, as dori sa achizitionez o autoutilitara pana in 3.5 tone, cu care sa efecutez transport local de marfuri. Ceea ce ma intereseaza este daca am nevoie ... (vezi toată discuția)