avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Copilul meu nu a participat la scoala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Copilul meu nu a participat la scoala online. Ministerul ...

Buna ziua,
Copilul meu nu a participat la scoala online. Ministerul spunea ca cei in aceasta situatie vor primi materiale scrise de la profesori. Am primit doar la o singura materie. La celelalte am facut teste, primite tot in online pe care le-am retrimis rezolvate tot prin intermediul internetului, asta pentru a avea situatia incheiata. Din partea mea, ca unic sustinator de familie, a fost un efort destul de mare, dar am facut-o pentru a avea o legatura cat de cat, cu scoala.
Acum, la inceputul semestrului al II, un domn profesor a notat cu o nota extrem de mica, evident, faptul ca fata mea nu a avut lectiile trecute in caiet.
Avand in vedere distantarea sociala, nu am putut face rost de lectii, decat tot prin intermediul internetului, pe care, din acelasi motiv pentru care nu a participat la online, nu le-a putut transcrie pe caiet.
Vreau sa stiu daca atitudinea profesorulu este normala.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 11 Februarie 2021
nu le-a putut transcrie pe caiet.

ma scuzati, dar nu inteleg de ce.
Pentru acelasi motiv pentru care nu a participat la orele online: lipsa curent electric. Ori, ca sa copieze lectiile primite pe WhatsApp..trebuie ca telefonul sa fie incarcat. E o situatie temporara, ne si mutam in perioada urmatoare), dar asta e.
Si la respectiva materie nu s-a predat din manual, macar sa conspecteze lectia de acolo. Manualul nou l-a primit in zilele acestea, dupa inceperea scolii.

gi-jane2 a scris:

nu le-a putut transcrie pe caiet.

ma scuzati, dar nu inteleg de ce.


Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
evelina2005, utilizator
Vreau sa stiu daca atitudinea profesorulu este normala.

daca copilul trebuia sa faca ceva si nu a facut, faptul ca a primit o nota proasta pt ca nu a facut acel ceva, e absolut normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E permis ca elevul sa primeasca test din materie nepredata? zanaisa zanaisa Va rog sa imi spuneti daca este legal sau normal ca un elev sa primesca test din materie nepredata ,ci conspectata din manual, deci neexplicata si ce ar ... (vezi toată discuția)
Abuz profesor radumihnea radumihnea Buna ziua, Este vorba de copilul meu care este intr-o situatie dificila privind notele la o materie din cauza profesorului : - a fost ascultata la oral ... (vezi toată discuția)
Sunt obligați elevii să facă de serviciu pe școală, dacă nu doresc asta? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o întrebare și poate măcar de data asta o să-mi răspundă și mie careva?! Am aflat ieri la ședința cu părinții, că fiecare ... (vezi toată discuția)