Gorjeanu George 
	    	Mediator

Gorjeanu George 
	    	Mediator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

buna ziua, as avea si eu o intrebare fostul meu prieten face publice fotografii cu mine nuda fara acordul meu bineinteles si vorbeste lucruri foarte urate despre mine, toate neadevarate, ce as putea sa fac in cazul acesta, se poate face o plangere la politie. va multumesc
~ final discuție ~
 Lauricius	                   

Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv si m-ar ajuta niste pareri. Sunt hartuita  pe facebook de un individ, hartuire insemnand ca posteaza comentarii ... (vezi toată discuția)
	                    Lauricius	                   

Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv si m-ar ajuta niste pareri. Sunt hartuita  pe facebook de un individ, hartuire insemnand ca posteaza comentarii ... (vezi toată discuția)

iulya12	                   

buna ziua,,in luna decembrie,,p internet mia dat un om add,,lam acceptat alea alea,pana knd mia tr un link si fara sa fi stiut ce este ,sincer am accesat acel ... (vezi toată discuția)
	                    iulya12	                   

buna ziua,,in luna decembrie,,p internet mia dat un om add,,lam acceptat alea alea,pana knd mia tr un link si fara sa fi stiut ce este ,sincer am accesat acel ... (vezi toată discuția)

pmihaela986	                   

as dori sa stiu cum se pedepseste furtul de date personale. fostul meu prieten mi-a spart adresa de email si facebook a doua oara si posteaza lucruri urate ... (vezi toată discuția)
	                    pmihaela986	                   

as dori sa stiu cum se pedepseste furtul de date personale. fostul meu prieten mi-a spart adresa de email si facebook a doua oara si posteaza lucruri urate ... (vezi toată discuția)