avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DREPTURI BANESTI PENTRU REZIDENTI IN ROMANIA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DREPTURI BANESTI PENTRU REZIDENTI IN ROMANIA

buna ziua,
poate primi bani de la stat un cetatean rezident in romania daca momentan nu este angajat nicaieri? in ce conditii? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanadoryna , utilizator 11:52, 4 Ianuarie 2010
multumesc mult pentru ajutor, sincer am citit legea, dar nu am gasit informatia pentru cetatean strain rezident in romania, dar care pe teritoriul romaniei nu a lucrat niciodata. in aceasta situatie, in alte tari din europa exista o forma de somaj, ma intereseaza daca la noi exista sau nu. am intrebat la fortele de munca dar nici ei nu au fost clari. sau daca stiti cui sa ma adresez. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenii straini rezidenti au dreptul la somaj? smeagull smeagull Buna ziua, Un cetatean strain (non UE) rezident in Ro de peste 1 an de zile, care a lucrat legal in aceasta perioada - peste 12 luni - are dreptul la somaj, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj in italia nicu_s nicu_s Buna seara! Lucrez de cativa ani in Italia avand contract de munca pe perioada determinata.Ca sa-mi depun cererea pentru indemnizatie de somaj,mi se ... (vezi toată discuția)
Contributii platite in austria - pot beneficia de somaj? dimoi dimoi Buna ziua,spuneti-mi va rog daca am avut un contract de munca in Austria eu stand in Romania in aceasta perioada,contributiile mi-au fost achitate acolo,am ... (vezi toată discuția)