avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rată bancă - neplătită
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rată bancă - neplătită

Salutări.
Am fost plecat în străinătate timp de 7 luni și nu am reușit să achit banca.
M-am întors in țară, m-am angajat iar cei de pa CEC mi-au pus oprire în instanță pe salariu (salariul intră pe cardul meu de la CEC).
Nu am nimic împotriva asupra faptului că îmi opresc bani, singurul lucru care mă deranjează este că mi-au blocat cardul iar eu nu am acces la bani, sunt nevoit să mă duc de fiecare dată la sucursală și să aștept câte 2-3 ore pentru ca ei să priemască răspuns de la sediu dacă pot scoate o parte din salariu sau nu. Mi s-a spus că, contul v-a rămâne blocat până când am să achit toată datoria față de ei. Nu înțeleg de ce nu îmi dau drumul cardului și să îmi oprească o treime din salariu. Mă gândeam să mă mut de la ei cu salariul, am să le plătesc în continuare dar nu mai vreau să am de a face cu ei.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:49, 13 Februarie 2021
Toate băncile procedează la fel. La blocarea contului curent este blocat automat și cardul. Contul este blocat de un executor judecătoresc, nu de banca CEC. Executorul va bloca contul/cardul la orice alta banca veți deschide cont curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Care ma poate ajuta si pe mine intr-0 problema? morarusergiu morarusergiu am avut un apartament si nu am mai putut sa platesc ratele si mi-a fost luat,am fost executat silit si mi-au pus in spate inca 84000 mii ron.Mi-a venit la ... (vezi toată discuția)
Blocare cont ivanov teodora ivanov teodora sunt restantier la o banca si mi sa pus oprire pe cardul de salariu la tot contul pana la achitare este corect avand in vedere ca nu am fost instiintata sub ... (vezi toată discuția)