avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Situatia mea este astfel\" Am o adeverinta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Situatia mea este astfel" Am o adeverinta de vechime, ...

Buna ziua
Situatia mea este astfel"
Am o adeverinta de vechime, perfec legala, pe care casa de pendii mi-a respins-o.
Nu m-am adresat instantei asa cum trebuia ci m-am dus ls casa de pensii si am cerut recunoasterea adeverintei.
Pana mi-a raspuns casa de pensii, termenul de dare in judecata a trecut iar cei de la casa de pensii mi-au ras in nas.
Ce mai pot sa fac?
Va rog, un sfat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 23 Februarie 2021
Buna seara,
Ba da, motivul respingerii:
Adeverinta de vechime nu a putut fi valorificata deoarece nu reprezinta sporuri cu caracter permanent
Despre ce sporuri este vorba?
Nu stiu. Eu nu am avut pe adeverinta decat sporul de vechime.
In rest, salariu de incadrare
Sporul de vechime intra in calculul pensiei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri din adeverinta nevalorificate la calcul pensie. Paulescu1957 Paulescu1957 Duna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: In dosarul de pensie am anexat o Adeverinta de la fostul angajator unde se mentioneaza clar: ... (vezi toată discuția)
Intocmire adeverinta pensie de ctre angajator sanda seimann sanda seimann Ma scuzati ca revin la acelasi subiect, dar doresc sa ma lamuresc cat mai bine asupra acestor adeverinte pe care unitatea la elibereaza pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime lumifatu lumifatu buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, daca se poate. intr-o adeverinta de vechime care trebuie depusa la casa de pensii pentru calcularea pensiei, ... (vezi toată discuția)