avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA 2010 Tarife Reduse .
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA 2010 Tarife Reduse .

Buna ziua ,
Am o situatie neclara , datorita preturilor ridicate din acest an si vazand costurile politelor RCA pentru pensionari am decis ca autoturismul personal sa-l instrainez tatalui ( pensionar actual varsta 63 ani ) pentru a beneficia de acele reduceri .
Ce as dori sa stiu :
- pot trece masina pe numele sau si beneficiind de acele reduceri RCA daca asiguratul principal ( pensionarul ) nu detine permis auto ???
- vad ca exista numeroase site uri care ofera un pret mult mai bun online cu expediere prin curierat la domiciliu a politei , acestea sunt valabile ? de ce sunt aceste diferente de pret si cum pot evita a cumpara o polita falsa de pe internet ???
Cel mai recent răspuns: FlorinCristian , utilizator 18:27, 3 Ianuarie 2010
Proprietarul beneficiaza de reduceri, indiferent daca are sau nu permis.Unele firme de asigurari, pentru a calcula prima (pretul) solicita si datele din permis, care pot fi furnizate din permisul celui care utilizeaza autovehiculul in mod frecvent.
Politele on-line sunt valabile, sunt emise de asiguratori (folositi site-urile acestora, sau ale intermediarilor de asigurari.Puteti verifica autorizarea acestora, intrand pe site-ul CSA, unde gasiti lista agentilor/broker-ilor si asiguratorilor autorizati pentru emiterea RCA.
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2010
nucu$, utilizator
Multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare rca fotbalistul fotbalistul Am facut in dimineata asta un RCA printr-o firma care intermediaza pentru un broker. Adica o struto camila... care pe langa electronice, s-a pus sa vanda si ... (vezi toată discuția)
Calculul politei rca pentru un proprietar fara carnet de conducere costynav costynav buna ziua! poate s-a mai discutat, dar stie cineva cum se face calculu pt polita RCA cand proprietarul nu are permis auto avand in vedere ca se cere ... (vezi toată discuția)
Polita rca Jeremy Jeremy In urma cu 3 saptamani un prieten de-al meu a facut o polita rca cu reducere de 50% pentru handicapat prin intermediul unui agent broker de asigurari. La ... (vezi toată discuția)