avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sunt proprietarul unui teren extravilan, revendicat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sunt proprietarul unui teren extravilan, revendicat din anul ...

sunt proprietarul unui teren extravilan, revendicat din anul 2004. Primaria acum sustine ca terenul ar fi vindut de defuncta, dar in contractul de v-c este mentionat daca nu se plateste si restul banilor, contractul este anulat, conditie rezolutorie. In urma cautarilor la arhiva, nu am gasit dovada celeilalte plati. Intrebare: Este posibil sa-mi anuleze Titlu de proprietate numai pe baza acestui contract ? Multumesc anticipat pt raspuns

Alte discuții în legătură

Revendicare teren ocupat liviu_hetea liviu_hetea daca un teren este folosit din anul 1965,dobandit prin contract de vanzare-cumparare,cu 2 martori (nu in forma autentica) sau contract de schimb,revendicat de ... (vezi toată discuția)
Un teren, doua titluri si trei propritari! dncl dncl Buna ziua!In anul 1997 tatal meu a primit titlu de prop dupa care mi-a vindut cu acte in regula prin notariat 500mp teren. In1999 primaria a emis un alt titlu ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un titlu de proprietate? ronin2325 ronin2325 Am mostenit jumatatea unui teren. Mostenitorul celeilalte jumatati a primit Titlu de Proprietate (legea 18).Intabularea s-a facut abuziv si a intrat peste o ... (vezi toată discuția)