Buna ziua!In anul 1997 tatal meu a primit titlu de prop dupa care mi-a vindut cu acte in regula prin notariat 500mp teren. In1999 primaria a emis un alt titlu unui vecin pe aceeasi suprafata de 500mp .Vecinul la rindul lui a vindut unei persoane cele 500mp cu o hirtie scrisa de mina prin primarie,dupa care acea persoana si-a ridicat casa fara autorizati de constructie!Eu lucrind afara nu am stiut nimic iar cind am venit in tara am gasit constructia pe cele 500mp!In acest timp am vrut sa intabulez terenul si am fost respins de catre primarie!Care este adevaratul proprietar,si ce trebuie facut?
Va trebui sa introduceti o actiune prin care sa revendicati terenul si sa solicitati instantei sa oblige pe vecini sa-si ridice constructia deoarece este construita cu rea credinta.
Ati verificat daca nu cumva titlul dvs de proprietate a fost anulat? Oricum , este fapta penala - abuz in serviciu , eliberarea a 2 titluri de proprietate unor persoane diferite pe aceeasi suprafata de teren. In afara de actiune judecatoreasca puteti face si plangere penala impotriva acelui primar care a eliberat al doilea titlu de proprietate.
Succes!
B-)
Partaj
kiko33
proprietatea a fost a bunicului si ca urmasi avand 2 copii care au decedat si nu au facut partaj.Prin legea 18-1991, suprafata este impartita inegal astfel ca ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren
dncl
Buna ziua!In 91 am revendicat un teren si mi s-a dat adeverinta,din acel moment s-a scris intr-un registru in primarie precum ca sunt proprietar? (vezi toată discuția)