avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Bunicii au incheiat un testament prin care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Bunicii au incheiat un testament prin care ,in mom ...

Buna ziua. Bunicii au incheiat un testament prin care ,in mom in care unul din ei decedeaza ,celălalt devine proprietar ar tuturor bunurilor. Ei au un baiat,pe tatal meu. Clauza acestui testament a fost ca ei isi datoreaza îngrijire unul altuia.Bunica este la pat,bunicul nu se poate ocupa de ea si nici nu prea vrea, comportamentul lui fata de ea nu este unul civilizat. Ce pot eu sa fac, as dori sa ma ocup de ei,dar asta inseamna sa renunt la job si la viata pe care o am in altă tara. Tatal meu nu dorește sa locuiască cu ei, ori se muta in altă parte a țării cu el,ori sa se descurce ( asta este atitudinea singurului lor fiu ).
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: andr33amihaela , utilizator 03:53, 16 Februarie 2021
Mostenitor al casei e in final tatal dvs.
gasiti o ingrijitoare interna sau internati-o intr-un azil.
Mulțumesc. Internarea într-un azil nu este o opțiune pe care sa o iau in calcul.
Multă sănătate!

gi-jane2 a scris:

Mostenitor al casei e in final tatal dvs.
gasiti o ingrijitoare interna sau internati-o intr-un azil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia copilului fata de intretinerea parintelui ali18ro ali18ro buna ziua. +o persoana (50 ani) a facut un accident vascular cerebral si de 3 saptamani este imobilizat la pat intr-un spital in romania, fara a putea sa se ... (vezi toată discuția)
Testament hatice_e hatice_e am o foarte mare problema eu sunt fiica din prima casatorie a tatalui meu problema este ca am facut acum 2 ani un testament cu bunica mea cu stirea tatalui in ... (vezi toată discuția)
Obligatii si drepturi cu privire la mostenire raluk25 raluk25 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: mama mea a decedat in urma cu cateva luni. Ne-a ramas drept mostenire mie (22 ani ), fratelui meu (18 ani) si ... (vezi toată discuția)