avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit profit - 1500 lei/luna educatie timpurie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit profit - 1500 lei/luna educatie timpurie

Buna ziua, cum se procedeaza in cazul decontarii cheltuielilor cu educatia timpurie si cu sponsorizarea, amandoua urmeaza acelasi regim? Mai intai se deduce din impozit sponsorizarea si apoi cheltuielile cu educatia timpurie de 1500 lei/luna de copil de angajat. Exista vreo interdictie de a le folosi pe amandoua?
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Persoană angajată la o microantreprindere poate beneficia de ajutorul pentru grădiniță educație timpurie? Halaicu Halaicu Bună ziua. Va rog sa mi spuneți dacă se poate, în cazul în care o persoană este angajată la o microantreprindere poate beneficia conform Legii 239 din ... (vezi toată discuția)
Daca angajatorul acorda facilitatea de 1500 pentru educatie timpurie, ... Mateiutza Mateiutza Daca angajatorul acorda facilitatea de 1500 pentru educatie timpurie, angajatul are de platit taxe? (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez ca personal contractual la stat. as dori sa ... Ccata Ccata Buna ziua! Lucrez ca personal contractual la Stat. As dori sa știu dacă pot beneficia și eu de modificarea Lg239/2020 și anume de facilitatea de pana la ... (vezi toată discuția)