avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am o întreprindere individuala cu o mașină de taxi, ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am o întreprindere individuala cu o mașină de taxi, în certificatul ...

Am o întreprindere individuala cu o mașină de taxi, în certificatul de înmatriculare scrie numele meu fără II, vreau sa mai autorizez încă o mașină, doamna de la primărie îmi spune ca în certificatul de înmatriculare la cea de-a doua mașină trebuie sa fie scris numele meu și inițialele II!! Cum este!? Ca m-am contrazis cu dumneaei!!! I-am explicat ca am un contract de comodat la fisc și se plătește impozitul!! Dacă prima mașină a fost autorizata asa înseamnă că e legal!! Atunci de ce la a doua trebuie schimbat certificatul de înmatriculare!?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
Ion Mititelu, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in bulgaria Lulica Lulica Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: in anul 2014 tatal meu a achizitionat de la o doamna din Romania un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Doamna nu ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere cu ocazia vinzari unei masini silesax silesax rog a ma lamuri -daca imi vind masina ce trebuie sa duc la primarie pentru a imi fi scoasa din impozitare (as dori si un link catre legea care specifica acest ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)