avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager Transport - Angajat/PFA/SRL?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager Transport - Angajat/PFA/SRL?

Buna ziua!
Avand in vedere ca in toate materialele legislative am gasit doar "bucati de raspuns" doresc sa intreb daca:
Activitatea de Manager Transport (fie marfa,fie persoane) se poate efectua si in alte conditii decat acelea de angajat?Excluzand angajarea efectiva (unde legislatia este clara),se poate presta un astfel de serviciu in baza unui contract de prestari servicii?Ce optiuni sunt?PFA sau un SRL care presteaza aceste servicii asemeni unui contabil de exemplu?Poate exista un SRL care sa presteze genul de servicii pe care le poate oferi un manager de transport angajat?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
MarinConstantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 17 Februarie 2021
Conform REGULAMENTUL (CE) nr. 1071/2009 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN AL CONSILIULUI din 21 octombrie 2009:
Manager de transport inseamna o persoana fizica angajata a unei intreprinderi sau, in cazul in care respectiva intreprindere este persoana fizica, chiar persoana in cauza sau, in cazul in care se prevede in mod expres, o alta persoana fizica desemnata de intreprinderea respectiva prin contract si care conduce permanent si efectiv activitatile de transport ale intreprinderii respective;
..............
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager transport marfă întreprindere pfa Livia Gabriela Livia Gabriela Bună seara, Pentru eliberarea licenței de transport marfă, pentru o întreprindere PFA, unde administrator este tatăl meu, manager de transport poate fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intentionez sa deschid o firma de transport marfa ... Coman Radu Coman Radu Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma de transport marfa posibil si persoane in care sunt 100% actionar. Urmeaza sa ma inscriu la curs pentru manager de ... (vezi toată discuția)
Licenta manager de transport - cum se colaboreaza? Inglourious Inglourious Buna seara, Socrul meu intentioneaza sa achizitioneze o masina pentru tractari auto - el avand carnet de soferi profesionist - acum uitandu-ma pe internet, ... (vezi toată discuția)