avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Am si eu o problema cu vecinii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Am si eu o problema cu vecinii de deasupra. Fac in ...

Buna seara!
Am si eu o problema cu vecinii de deasupra. Fac in continuu galagie, au 2 copii, unul de 2 ani si unul de 4 ani. Cel mare face un zgomot infernal, in continuu fuge (parca nici nu stie sa mearga), se da cu trotineta cu roti din plastic pe parchet, bate mingea, fuge incaltat pe parchet, tranteste tot ce prinde, etc. Nici nu stii cu ce da de se aude asa tare, zici efectiv ca demoleaza blocul, si asta la orice ora. A fost maica-mea sa vorbeasca cu ei si le-a vorbit frumos, cu tact didactic (e profesoara). Degeaba, scuza lui a fost ca e copil si ca nu il asculta, ca nu are ce ii face. Interesant e insa ca ai lui copii fac mai mare galagie cand e el acasa, se zbenguie si el cu ei, ii auzi pasii mari cand alearga cu ei si se tranteste. Niciodata nu ii ia afara, desi locul de joaca e la 50m de bloc. In fine, omul e lipsit de cel mai elementar bun simt, pur si simplu nu il intereseaza. Eu lucrez de acasa, deci cel putin 9-10 ore stau in apartament. Iar copiii fac galagie de dimineata pana la orele 23. Nu avem pretentia sa fie liniste completa, intelegem ca sunt copii, dar si parintii ar putea sa fie intelegatori, sa le ia jucariile galagioase si sa le dea altele mai silentioase, sa ii invete sa mearga in loc sa alerge, sa puna niste covoare pe parchetul ala, sa le dea niste incaltaminte mai moale, etc. Deci pur si simplu nu se mai poate, am prieteni sau rude care vin pe la mine si toti se mira cum de pot sa stau in balamucul acela. Ce as putea face legal? Sa ii dau in judecata, sa chem politia? Nu vreau sa recurg si eu la strategii galagioase cand le e lumea mai draga, dar nu se mai poate asa, trebuie facut ceva. Omului nesimtit trebuie sa ii raspunzi cumva ca altfel nu poti trai. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
Alin207, utilizator
Cel mai recent răspuns: ErouFarapelerina , utilizator 23:21, 6 Martie 2023
Chemati politia. Sa ii invitati la dvs in casa.
Dupa vreo cateva amenzi, poate ii duce in parc.
Buna seara, ati avut rezultate in demersu dumneavoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare/relocare loc de joaca krmen91 krmen91 Buna, as avea nevoie de niste sfaturi/indrumari. Locuiesc in Baia Mare, intr-un bloc, la parter si in spatele blocului, pe partea unde am eu geamurile s-a ... (vezi toată discuția)
Adultii si batranii chiar nu mai au dreptul la liniste??? abisal11 abisal11 Locuiesc in Baia Mare pe o straduta a carei latime nu este mai mare de 5 m.Are faima unei zone linistite,lucru care se reflecta mai mult in impozit.In fiecare ... (vezi toată discuția)
Litigiu liniste bloc ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! As vrea sa stiu ce sanse am in caz ca ajung la situatia unui litigiu cu vecinii de deasupra in problema galagiei pe care o fac. Am mai expus pe ... (vezi toată discuția)