avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ce fel de ONG trebuie sa infiintez pentru a primi ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ce fel de ONG trebuie sa infiintez pentru a primi donatii?

Ce fel de ONG trebuie sa infiintez pentru a primi donatii pentru o persoana bolnava de cancer?
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:37, 3 Martie 2021
Un ong, ,,normal"in statutul căruia să aveți trecut la obiectul de activitate si strângerea de donații pt....
asociatie ( pt fundatie e nevoie de patriomoniu initial mai mare) care sa aiba asa ceva in statut - caracter umanitar / caritabil, grup-tinta persoane bolnave in general sau bolnave de cancer daca se vrea ceva specific, la scop / obiective ajutorarea bolnavilor / bolnavilor de cancer , la mijloace acordarea de sprijin financiar bolnavilor / bolnavilor de cancer...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O asociație dorește sa ajute un membru cu o donatie Ralexandra09 Ralexandra09 Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un răspuns. O asociație cu profil medico sanitar (unde se strâng bani din donații pentru diverse aparate, consumabile ... (vezi toată discuția)
Asociatie cu scop religios poate oferi donatii catre persoane fizice? LauraM. LauraM. ONG - asociatie cu scop religios, poate oferi donatii catre persoane fizice? 1. Daca da, trebuie obligatoriu sa existe acte justificative- de genul ancheta ... (vezi toată discuția)
Functionare asociatie non-profit DreeaA DreeaA Buna ziua, Nici macar nu stiu cum sa formulez ca sa exprim cat mai clar asa ca o sa fiu directa si sincera. Am o frumusete de forma de cancer si nu mai ... (vezi toată discuția)