avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am calcat pe bec si am avut alcol in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am calcat pe bec si am avut alcol in etilotest 0.55 ...

Buna ziua,am calcat pe bec si am avut alcol in etilotest 0.55 si am fost dus la recoltarea probelor biologice. Ar fi bine sa imi pun un avocat sau sa astept rezultatul. Ms
Cel mai recent răspuns: Costel88 , utilizator 22:18, 21 Februarie 2021
Pentru celeritate solicitati sa platiti dvs contravaloarea buletinului de analiza toxicologica si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.
Dnl. Patrascu Razvan unde pot sa solicit plata buletinul de analize , probele biologice au fost luate la Arad si eu stau in Timisoara. Va multumesc
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Pentru celeritate solicitati sa platiti dvs contravaloarea buletinului de analiza toxicologica si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.

Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2021
Costel88, utilizator
Solicitați organului de up.
La 0.55 in etilotest,avand in vedere ca de la testare cu etilotestul si pana la recoltarea probelor biologice au trecu aprox 2 ore, ce sanse as avea sa nu depasesc pragul de 0.8? Va multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Solicitați organului de up.

O sa depășiți, oricum se va face o expertiza privind calculul retroactiv.

Alte discuții în legătură

Am condus sub influienta bauturilor alcoolice si am avut 0.45 ... Popsergiu520@gmail.com Popsergiu520@gmail.com Am condus sub influienta bauturilor alcoolice si am avut 0.45 la etilotest mi-sa recoltat probe dar nu mi sa comunicat rezultatul de unde as putea sa-mi aflu ... (vezi toată discuția)
In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)
Art. 87, alin. (1) din oug nr. 195/2002 - consecinte stoica gheorghe stoica gheorghe ce consecinte vor fi in cazul in care epilotestul a aratat 0.73 si cele ale recoltari 1.25 find soldat si cu accident fara victime in data 18.09.2008 si find ... (vezi toată discuția)