avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

tatal meu a decedat acum 2 luni. suntem 3 mostenitori.cum intram in poseia unui teren detinut de bunicul ,tatal tatalui meu,care nu a fost retrocedat in timpul vietii tatalui meu.nu avem decat schita amplasament teren si cererile pt retrocedare.problema este stramutarea terenului de la primarie la ocolul silvic .ce ma sfatuiti sa fac?trebuie sa apelez la un avocat acum sau dupa succesiune.mentionez ca tatal meu era unicul mostenitor.acum suntem noi dar cum el *tatal meu*nu a intrat in posesie cum se poate face.facem succesiunea doar pe bunurile pt care sunt acte sau rezolvam problema cu pamantul intai
Cel mai recent răspuns: toma_florin74@yahoo.com , utilizator 19:41, 4 Ianuarie 2010
buna seara . multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul supravietuitor poate mosteni si transmite drepturi litigioase ? sinnerclub sinnerclub Buna ziua. Doresc sa aflu daca un sot supravietuitor poate mosteni si transmite drepturi litigioase asupra unor bunuri ce fusesera nationalizate cu ani in ... (vezi toată discuția)
Mostenire Zaharneanu Tatiana Zaharneanu Tatiana Am un titlu de proprietate pentru un teren pe numele unei matusi, sora cu tatal meu.Dupa decesul acesteia, mostenitoarea ei, fiica adoptiva, a decedat si ea.A ... (vezi toată discuția)
Certificatul calitate mostenitor poate fi dezbatut cu procurã? Balaurul Balaurul Buna ziua, rog o parere la urmatoarea intrebare: Pentru eliberarea Certificatului de Calitate Mostenitor [b]unul din cei doi mostenitori (ai decedatului) ... (vezi toată discuția)