avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru acces la anumite documente ale asociației de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru acces la anumite documente ale asociației de proprietari ...

Pentru acces la anumite documente ale asociației de proprietari pot folosi și "cerere cu valoare redusa"? Sau numai "cerere chemare in judecata cu obiect obligatia de a face"?de cerut le am cerut președintelui,fără succes.
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 13:33, 25 Februarie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul dat plătește asociatia.
Este aiurea facuta legea.
Sa stiti ca in general cine refuza nu primește amenda și doar la instanta se rezolva în cele mai multe cazuri.
Nu prea pasa nimănui de.drepturile proprietarilor.
Nici instantele nu sunt incantate de astfel de procese.
Asta este România...
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bine punctat Domnule avocat , nu mai ai incredere nici in justitie ! in realitate asa este cu aceste servicii din primarie , nu se sinchisesc , eu astept de aproape un an de zile unele documente de la asociatie , am parcurs totat etapele si de 2 luni de zile nu mai primesc raspuns de la acest serviciu care multi il invoca de parca ar fii mesia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari despre interactiunea cu asociatia de proprietari Marian S. Ionescu Marian S. Ionescu Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)
Cont bancar asociație proprietari wazz wazz Membrii asociației proprietari refuza sa isi dea acordul pentru un cont bancar motivând ca e costisitor Cum pot fi obligați sa aibă cont bancar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului. locuiesc la ultimul etaj(4) si inca ... luciannitu luciannitu Probleme cu terasa blocului. Locuiesc la ultimul etaj(4) si inca am infiltratii pe perete, desi terasa a fost hirdroizolata de cateva luni de catre o firma ... (vezi toată discuția)