avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Ma confrunt cu următoarea problema. În ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Ma confrunt cu următoarea problema. În anul 2006 ...

Bună ziua. Ma confrunt cu următoarea problema. În anul 2006 am luat un card de credit de la BCR pentru care am plătit pana în anul 2013 când am fost disponibilizata. În anul 2016 am fost înștiințat de Kruk ca au preluat datoria. Am semnat cu ei un grafic de eșalonare pentru atingerea datoriei. Am. Plăti pana în luna noiembrie 2017 prin intermediul unui agent are venea la domiciliu. Din luna decembrie 2017 agentul nu a mai venit și eu nu am mai plătit. Acu o săptămână, pe data de 19.02 am primit somație imobiliară de la BEJ Predescu Narcis Ionuț în care ma înștiințează ca dacă în termen de 15 zile nu plătesc datoria va trece la executare imobiliară în urma unei hotărâri judecătorești din anul 2019 pe care a atașat-o somației. De această hotărâre nu am știu nimic pana acum și nici cei de la Kruk sau alta instituție nu m-au notificat în niciun fel de la ultima plata efectuata, adică din noiembrie 2017. Cerând un certificat fiscal de la Primărie, am văzut ca este o taxa de 15 lei reprezentând contravaloarea PV executare silita. Eu în urma cu 2 ani am făcut un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca. Deci acum imobilul este ipotecat de instituția cu care am prezentul credit. Nu am banii necesari achitării somației primite în termenul stipulat. Ce soluții am pentru a nu pierde casa? Sunt dispusa sa plătesc eșalonat vechea datorie, dar nu știu cum sa procedez. Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Cu stima, Ungureanu
Cel mai recent răspuns: caef , utilizator 09:26, 26 Februarie 2021
Va rog sa nu mai dublati mesajele, ati mai postat subiectul, ati primit raspuns, trebuia sa continuati discutia acolo.. v-am sters de diminineata subiectul ca dublat, ati repostat...

Daca nu a mai venit agentul, nu era o scuza sa nu platiti, ca se tot aduna penalitati.
Vi s-a raspuns ca aveti termen de 15 zile sa faceti contestatie, daca repostati asteptand solutii care nu exista, pierdeti si termenul de contestatie.
Mergeti la un avocat si vedeti daca aveti de ce face contestatie.
Nu vreti sa faceti contestatie sau nu aveti motive, incercati sa adunati banii sa platiti sau incercati sa va intelegeti cu creditorul, fie si prin executor.
Daca va scoate casa la licitatie, primul care se indestuleaza e creditorul ipotecar si apoi astia.
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important. bună ziua. am plătit în termenul de 15 zile de la primirea ... caef caef Bună ziua. Am plătit în termenul de 15 zile de la primirea somației toată suma din creditul scadent+cheltuielile de judecata pentru a opri executarea ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am primit de la executorul judecătoresc somație ... caef caef Bună seara. Am primit de la executorul judecătoresc somație imobiliară cu titlu executoriu pentru un credit de nevoi personale luat în 2006. Ce pot face? (vezi toată discuția)
urgent. bună ziua.. am primit o somatie de la bej care ma somează ca ... caef caef Bună ziua.. am primit o somatie de la BEJ care ma somează ca în 15 zile sa plătesc o datorie din 2006, ca altfel va începe procedura de executare ... (vezi toată discuția)