avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituire suma neefectuata retur emag
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituire suma neefectuata retur emag

Bună seara. Acum doua zile am efectuat un retur la eMAG în magazinul fizic solicitând ca suma respectiva + o diferență din partea mea sa fie folosite pentru achiziționarea altui produs. Returul meu a fost acceptat, am primit documentul ce atesta acest lucru, dar banii nu mi-au fost restituiti pe motiv ca în soldul contului de client apărea o suma pe "-". Produsul a fost returnat, dar banii nu i-am primit. Este legal ca magazinul sa nu îmi dea banii pe produsul returnat și sa ii retina pentru ca în acel sold apărea cu "-"? Nu am fost notificat în prealabil ca având aceste probleme, iar acum am suma returului blocata la ei.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
andreixfr, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:20, 1 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
lamuriti aceasta problema cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse flanco Srb Srb Politica de retur in 31 zile celor de la flanco: http://www.flanco.ro/regulamente-promotii/regulament-retur-produse-in-31-de-zile Pe mine ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Cine plateste transportul in cazul retragerii din contract? Vladimir1_83 Vladimir1_83 Exemplu: S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. In ... (vezi toată discuția)
Restituire suma retur magazin de electrocasnice Mihai1488 Mihai1488 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Pe data de 18.03.2020 am restituit o comanda plasata online intr-un magazin fizic Altex, suma fiind restituita pe loc ... (vezi toată discuția)