avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara!Asa cum am mai scris ma aflu in proces de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara!Asa cum am mai scris ma aflu in proces de divort...am ...

Bună seara!Asa cum am mai scris ma aflu in proces de divort...am plecat de 5 luni de acasa...in urma cosultarii raspunsurilor de la dvs. Am venit la apartamentul proprietate comuna ( cu sotul)......acesta nu mi a permis sa intru ....am sunat la poliție.....intrand cu poliția am observat ca schimbase si yala. In urma discutiilor cu poliția l au convins pe sot sa imi dea o cheie si sa raman in apartament. ( cu acordul sotului).....pe de alta parte , il sunase avocata lui sa le spuna polițiștilor ca nu am voie fara cerere de reintegrare in locuință ( cum am mai spus, nu imi permit banii si nici timpul). Intrebarea este: in aceste condiții ar putea soțul in perioada imediat (următoare ) sa imi mai introduca vreo actiune, din moment ce mi a dat cheie si mi a permis sa raman....?
Cel mai recent răspuns: Jane14 , utilizator 09:35, 2 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebarea este: in aceste condiții ar putea soțul in perioada imediat (următoare ) sa imi mai introduca vreo actiune, din moment ce mi a dat cheie si mi a permis sa raman....?

Nu, sunteti deja in casa, acum ce poate cere, e evacuarea dvs, dar fara sanse, deci nu va cere.
Daca mai face scandal sau e violent, cereti emiterea unui ordin de restrictie si protectie si evacuarea lui ca masaura de protectie. Va trebui sa aveti probe,deci chemati politia cand face scandal.


Ati avut noroc ca a cedat presiunii politistilor de a va lasa sa intrati.
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
gi-jane2, moderator

Mulțumesc.....scuze pt erorile in folosirea acestui grup....nu am stiut exact cum sa folosesc corect aplicațiile
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
Jane14, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb yala la apartament? 121975dana 121975dana Buna ziua!Sunt in divorț cu soțul meu fiindcă este foarte gelos,m-a bătut ,m-a urmărit peste tot .Toate aceste lucruri s-au întâmplat in fata copilului ... (vezi toată discuția)
Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)