avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am un prieten care este coplatitor la un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am un prieten care este coplatitor la un credit cu ...

Buna ziua,
Am un prieten care este coplatitor la un credit cu ipoteca. Acum ceva ani in urma a divortat, dar a ramas pe rol partajarea bunurilor. Acum o luna fosta sotie a avut popriri pe cont, neavand gaj pe cont,banii alimentati cu scop de rata au fost virati catre poprire. El stiind ca are acesta poprire a solicitat bancii sa ii deschida cont de tert platitor ptr a plati rata si a evita raportarea lui la biroul de credit, intrucat fosta sotie era plecata in afara tarii la copii. Aceasta a revenit si acum reclama faptul ca banca a furnizat informatii cu caracter personal si le foloseste impotriva lui in instanta. Banca nu i-a spus date despre poprire, doar ca banii alimentati ptr credit nu au fost virati ptr rata, iar dupa deschiderea contului de tert platitor nu a facut si act aditional ptr ca nu era prezenta si fosta sotie. El ca si coplatitor ce informatii poate solicita bancii despre creditul in care este implicat, ptr ca acum orice ar vrea sa afle despre credit, banca nu ii mai ofera informatii datorita plangerii fostei sotii, se face obiectul de furnizare de catre banca a datelor cu caracter personal si le poate folosi in instanta?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul unui divort, ce trebuie facut ca eu (sotia) ... baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! In cazul unui divort, ce trebuie facut ca eu (sotia) sa nu platesc ratele unui imobil cumparat de ambii soti cu credit bancar de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Credit bcr julius0040 julius0040 buna ziua!cine ma poate ajuta cu un sfat?fosta mea sotie a luat in timpul casatoriei noastre un credit de la BCR la care eu sint coplatitor dar nu am acces la ... (vezi toată discuția)