avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit BCR

buna ziua!cine ma poate ajuta cu un sfat?fosta mea sotie a luat in timpul casatoriei noastre un credit de la BCR la care eu sint coplatitor dar nu am acces la cont decat sa platesc sau sa cer situatia contului,rata nu s-a mai platit de cca 16 luni,pentru credit s-au depus un nr. de terenuri din care o parte au fost expropriate de cnadnr iar banii au fost virati intr-un cont la alta banca pe numele fostei sotii si la dispozitia BCR insa fosta sotie refuza sa deblocheze banii pentru a se plati restanta si pentru aajunge cu ipoteca la zi.am cerut bancii sa o oblige sa deblocheze contul dar BCR a zis ca nu o pot obliga,cum o pot obliga sa deblocheze contul,printr-un proces penal sau civil tinand cont ca sint coplatitor si ea urmareste ca banca sa-mi ia si casa in care stau,creditul e de 100000 euro luat in timpul casatoriei de amandoi dar casa este facuta de mine inainte de casatorie,va multumesc!!:sorry:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:47, 26 Octombrie 2013
Daca se ajunge la executare silita, i se vor goli si acele conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul si creditul ipotecar ht_catalin ht_catalin Salutare tuturor, In timpul casatoriei, in anul 2009 am dobandit un credit ipotecar la BCR, impreuna cu fosta sotie la care eu eram titular si ea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un prieten care este coplatitor la un credit cu ... sterea sterea Buna ziua, Am un prieten care este coplatitor la un credit cu ipoteca. Acum ceva ani in urma a divortat, dar a ramas pe rol partajarea bunurilor. Acum o luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul unui divort, ce trebuie facut ca eu (sotia) ... baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! In cazul unui divort, ce trebuie facut ca eu (sotia) sa nu platesc ratele unui imobil cumparat de ambii soti cu credit bancar de nevoi personale ... (vezi toată discuția)