avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Locuiesc împreună cu soția într-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Locuiesc împreună cu soția într-o locuință ...

Bună ziua!
Locuiesc împreună cu soția într-o locuință ANL din 2015, iar de curând soția a moștenit un apartament în aceeași localitate și a trecut apartamentul pe numele ei făcând actele la notar. Contractul ANL este pe numele meu. Întrebarea este dacă pierdem dreptul de a locui în garsoniera ANL.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 2 Martie 2021
cand ati obtinut locuinta ati declarat fiecare si dvs si sotia, ca nu detineti proprietati si ca va obligati sa anuntati cand intervin modificari, sa verificati la dosar.
Nu ar mai trebui sa beneficiati, dar verificati actle si apoi vb la anl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta anl si divort mitika255 mitika255 Impreuna cu sotia detinem o garsoniera ANL, in urma cu 3 ani sotia a primit mostenire un apartament, acum cei de la ANL s-au sesizat si vor sa faca evacuarea ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract chirie anl dorina17 dorina17 Buna ziua! Locuiesc din anul 2005 intr-un apartament cu chirie, ANL, in Oltenita. Desi, fara a fi anuntata intr-un mod legal, printr-un act inregistrat, ... (vezi toată discuția)
Oare comit o infractiune? Duduada Duduada Buna ziua! In urma cu 2 ani am primit spre inchiriere o garsoniera ANL, acum cateva luni am cumparat prin programul prima casa un apartament care necesita ... (vezi toată discuția)