avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical și activitate pfa??
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical și activitate pfa??

Buna ziua,
Am o situație în care sunt angajată si am si un pfa (design specializat).
Sunt însărcinată și am concediu medical pe toata perioada sarcinii.
Intrebarea mea este daca pot sa activez pe pfa,având concediu medical la locul de munca.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
Raisa123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 3 Martie 2021
Nu exista text de lege care sa interzica cumulul indemnizatiei pentru concediu medical cu alte venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)
Pfa si contract munca - concediu maternitate petrenemesis petrenemesis Buna ziua, Am o situatie si as vrea sa va cer sfatul. Sunt insarcinata si as dori sa stiu cum se procedeaza cu concediul de crestere al copilului ( urmeaza ... (vezi toată discuția)
Cic cu 2 joburi ContSters384933 ContSters384933 Buna seara! sunt insarcinata in 2 luni, lucrez de 1 an la o agentie de turism cu norma intreaga(8 ore) si de o saptamana lucrez si la o alta agentie part-time ... (vezi toată discuția)