avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua.Mai sunt necesare traducerile legalizate pt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua.Mai sunt necesare traducerile legalizate pt acte auto, ...

Buna ziua.Mai sunt necesare traducerile legalizate pt acte auto, pentru un vehicul SH achiziționat din UE, in vederea stabilirii impozitului, obținerii certificatului de neplătite TVA si ulterior înmatriculare in Ro? Din ce am vazut pe site ul DRPCIV, ANAF Si Primărie, nicăieri nu apare scris traducere autorizată.Stie cineva unde este prevăzută o asemenea procedura?

Alte discuții în legătură

Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Tarifele de traduceri legalizate sunt standard? Hannahjoy Hannahjoy Traducerea unor documente din ro-en si a altora din en-ro, se pot face de acelasi traducator autorizat pe limba engleza? De asemenea, tarifele de pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Tva masina adusa din germania Ivico Ivico Buna ziua, am achizitionat o masina din Germania, am inmatriculat-o acolo, am adus-o in Romania si vreau s-o inmatriculez aici. Uitandu-ma pe site-ul ... (vezi toată discuția)