avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada lucrata de catre un cadru militar dupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada lucrata de catre un cadru militar dupa iesirea la pensie ...

Perioada lucrata de catre un cadru militar dupa iesirea la pensie se valorifica de catre Casa de pensii a M.A.I. sau de catre Casa de pensii publice ? Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: am o ruda, cadru militar, nascut in anul 1967, care s-a pensionat in 2017. De atunci lucreaza ca functionar public in cadrul unei primarii comunale. Intrebarea ar fi: aceasta perioada lucrata dupa pensionare, poate sa o valorifice la Casa de pensii a MAI sau la Casa de pensii Publice si care ar fi procedura, ce documente trebuie sa prezinte. Daca trebuie sa valorifice timpul lucrat la Casa de pensii publice, ar putea acuma sau doar la implinirea varstei de 65 ani ? Va multumesc daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, o informatie.

Alte discuții în legătură

Valorificare perioada lucrata dupa iesirea la pensie, de catre ... Pilu Pilu Valorificare perioada lucrata dupa iesirea la pensie, de catre cadru militar. Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: am o ruda, cadru ... (vezi toată discuția)
O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea ... DimitriP DimitriP O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea armatei, beneficiaza de pensie militară de serviciu, a primit si solde compensatorii, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie ... sebiTM sebiTM Buna ziua, Sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie stabilita în baza legii 263/2010. Prima decizie de pensionare a fost actualizata prin ... (vezi toată discuția)