avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Într-un dosar de executare silita pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Într-un dosar de executare silita pentru o pensie ...

Bună ziua. Într-un dosar de executare silita pentru o pensie de întreținere copii debitorul se sustrage de la plata de 3 ani lucreaza fara angajare bunurile imobile nu le are intabulate pe numele lui, ce alte soluții mai sunt pt a-mi recupera banii si cheltuielile cu executorul care eu leam plătit

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc Emanuel Seretan Emanuel Seretan Am fost bolnav in 2011 , operat , a durat recuperarea ,ea aproximativ 5 ani , iar acum am ramas cu o forma de epilepsie . Aveam rate la BCR , nu le-am achitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita nuzicacu nuzicacu Sunt aproximativ trei luni jumatate de cand a inaintat Decizia definitiva si irevocabila investita si care se refera la recuperarea unei sume de bani drept ... (vezi toată discuția)
Incuviintare poprire din motive excpuse gresit de executor/ulterior respinsa Mariaggg Mariaggg Buna seara. O sa incerc sa fiu succinta. Deoarece veniturile fostului sot fluctueaza destul de mult, pensia de intretinere a copilului deasemeni. El a platit ... (vezi toată discuția)