avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Perete de rigips decorativ/masca care lipseste de pe ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Perete de rigips decorativ/masca care lipseste de pe releveul apartamentului

Salut,
vreau sa achizitionez un apartament printr-un credit ipotecar; in releveul apartamentului nu apare un perete de rigips construit intre bucatarie si living room; precizez ca bucataria si living room-ul sunt open space, iar peretele de rigips este facut in stil decorativ, mai mult ca si o masca/debara fara usi pentru a masca combina frigorifica.
Aceasta modificare ar fi trebuit sa apara in releveul apartamentului chiar daca este din rigips, este nevoie de autorizatie pentru asemenea constructie?
Poate fi un motiv de neacordare credit bancar?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
xsandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:53, 6 Martie 2021
Autorizatia de construire nu este necesara nefiind vorba despre modificarea structurii de rezistenta.
Nu este un motiv pentru refuzul acordarii creditului. Banca va trimite un evaluator care va face schita apartamentului asa cum se gaseste la data evaluarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare apartament Marya.M Marya.M Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, ,urmeaza sa i iasa cf ul in noiembrie,dar eu am ... (vezi toată discuția)
Modificari interioare apartament prima casa mariadordea mariadordea Buna ziua, In urma cu 2 ani am cumparat un apartament prin programul Prima Casa. Apartamentul este ipotecat in favoarea Ministerului Finantelor. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Mutarea bucatariei (apartament in bloc nou) SpF2016 SpF2016 Doresc sa cumpar un apartament in bloc nou. Apartamentul e prevazut cu 2 dormitoare, 1 birou si living open space cu bucataria. Eu as dori ca in loc de birou ... (vezi toată discuția)