avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am participat la un eveniment in spatiu inchis, unde ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am participat la un eveniment in spatiu inchis, unde au aparat ...

Am participat la un eveniment in spatiu inchis, unde au aparat mai multe organe de politie. Unul dintre politisti m a pus sa ma legitimez, acesta neprezentandu se. La iesirea din acel spatiu un jandarm m a intrebat numele politistului care m a legitimat si nu am stiut ce sa ii spun. M a pus sa ma duc sa ma mai legitimez inca odata. Fiind foarte aglomerat nu am mai gasit politistul initial asa ca am mers la altul explicandu i situatia. Acesta m a legitimat si am plecat. Dupa 2 saptamani am primit acasa 2 amenzi pentru aceeasi fapta, dar ghiciti ce, sume diferite. Fiecare m a amendat cu o suma dupa bunul plac. Pot sa contest a doua amenda? Si daca da, cum??
Multumesc!!!!
Verificati daca coincid articolele de lege mentionate in cele 2 procese verbale si descrierea faptei contraventionale. Daca da, cereti anularea ultimului proces verbal in instanta pentru ca nu puteti fi amendat de doua ori pentru aceeasi fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controlori ratp j_condo j_condo Am si eu o mica dilema. Sunt din Ploiesti si am mers intr-o seara fara bilet (tinand cont ca statia din care am plecat avea inchis magazinul de bilete), iar ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda data de jandarm elena2013 elena2013 Buna seara, sunt student si am primit o amenda contraventionala de la jandarmerie, deoarece am avut un schimb de replici cu seful de camin. Am fost provocat ... (vezi toată discuția)
Poate aplica amenda un politist in civil? DCristianC DCristianC Este posibil ca un politist civil sa-ti dea o amenda in lipsa ta dupa ce te-a legitimat? :-/ (vezi toată discuția)