avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Mă adresezi vouă cu o întrebare! ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Mă adresezi vouă cu o întrebare! Soțul meu este ...

Bună seara! Mă adresezi vouă cu o întrebare! Soțul meu este plecat în străinătate de mai bine de 8 luni. Mi sa adus la cunoștință ca acesta ar avea o amantă. Problema stă în felul următor el are o fata dintr-o relație anterioară, care a fost lăsată in grija mea! Ei bine știind ca el se destrabaleaza eu doresc să plec! Cum pot proceda cu copilul acestuia!? Adică efectiv n-am cui sa i-o las iar el nu vrea veni prea curând acasă! M-am gândit sa merg la poliție și sa le spun situația! Ce părere aveți? O seară bună!
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresați-vă la DGASPC din județul unde locuiți. Nu la Poliție. Protecția copilului se ocupă de copii abandonați.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati si cerere pentru desfacerea casatoriei la instanta de judecata.
In cadrul acesteia mentionati ca a fost fata lăsată în grija dvs si o sa se efectueze o ancheta sociala in vederea instituirii unei măsuri de protecție pentru aceasta ca urma a desfacerii casatoriei de sotul dvs.
Contactați un avocat si discutati situatia in amanunt.
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mama fetiței nu mai e în viață? Soțului i-ați spus că nu mai vreți să vă ocupați de ea?
Mulțumesc! Nu știm absolut nimic de mama fetei de mai bine de 5 ani! Da i-am spus ca nu mă mai vreau ocupa de fată. El însă mă amenință că mă omoară dacă îndrăznesc să-l părăsesc!..
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
Ana-Armina, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți dovedi că vă amenință în felul ăsta (mesaje, apeluri înregistrate)? V-ar prinde bine dacă vă decideți să faceți plângere penală.
Urâtă situație, atât pentru dvs. cât și pentru copil.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
Emilika40, utilizator

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate, viitor divort, soarta copilului ramas in romania flower2014 flower2014 Buna ziua, ma aflu situatie dificila. Urmeaza sa intentez divort si am un copil minor. Inainte de toate doresc sa precizez ca sunt o mama responsabila care ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu Alice75 Alice75 Acum 5 ani am plecat la munca in Anglia cu acordul sotului. Am avut o viata grea cu el. Bautura, muzica la maxim, scandal, jigniri si multe altele. Dar din ... (vezi toată discuția)