avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire de domiciliu

Acum 5 ani am plecat la munca in Anglia cu acordul sotului. Am avut o viata grea cu el. Bautura, muzica la maxim, scandal, jigniri si multe altele. Dar din cauza ca nu am vrut ca, copilul sa sufere am continuat casnicia. Deci am plecat in Anglia acum 5 ani, nu am avut liniste cand veneam acasa in concedii. La plecare de fiecare dara plangeam si eu si copilul. Acum e mare are 15, nevoile sunt mai multe si trebioe sa continui. Copilul intelege ca pentru el o fac. Dar acum un an am intalnit pe cineva acolo si am ramas impreuna. I-am spus sotului de divort. Nu a fost fericit dar a fost de acord. Atunci nu i-am spus adevarul. Acum el stie si ma ameninta cu moartea. Eu acum fiind acasa, el e in Italia la munca ma ameninta ca ma va acuza de parasire de domjciliu si abandon in privinta copklului. Ani de zile asta nu a fost o problema . Acum e. Copilul meu a stat cu parintii mei. Acum tatal meu a decedat iar mama are probleme de sanatate. Eu vreau sa las copilul cu nana lui care il iubeste enorm. Ce trebuie sa fac ca sa nu ma acuze de parasire de domiciliu si abandon?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 19:29, 29 Octombrie 2019
Formulati acțiune de divorț și solicitați ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs in Spania, daca asta va doriți. Divorțul se va pronunța indiferent daca soțul este de acord sau nu. Având în vedere că sunteti in strainatate trebuie sa aveti angajat un avocat care să vă reprezinte la toate termenele de judecata pentru ca altfel acțiunea o sa va fie respinsă. Luati legatura cu un avocat de pe forum si discutați pe larg situația în particular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor cu privire la divort mary23 mary23 sunt casatorita de 3 ani , avem impreuna un baietel de 3 anisori , sotul meu este foarte violent ,vorbeste urat cu mine de fata cu copilul ,nu am mai suportat ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj aiteanue aiteanue Sunt căsătorită de 21de ani,2copii elevi,unul major.Casa este a soțului,de la părinți.Am avut un srl din 2003unde el era asociat unic.Eu aveam loc de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, parintii mei au o casnicie de 30 ani, amandoi locuiesc ... Mihaitaprk Mihaitaprk Buna ziua.parinti mei au o casnicie de 30ani,amandoi locuiesc in casa mostenita de mama.de vreo 3 ani tatal meu a pus ochii pe fosta prietena din adolescenta ... (vezi toată discuția)