avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am nevoie de o consultanță, dacă am muncit și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am nevoie de o consultanță, dacă am muncit și cotizat 40 ...

Am nevoie de o consultanță, dacă am muncit și cotizat 40 ani in Fondul de pensii din R.Moldova, dar după pensionare am venit cu traiul permanent în România, pot renunța la pensia moldoveneasca, pentru o pensie din Romania. Îmi este f.greu sa primesc pensia din Moldova, o primesc prin bancomatele unor bănci din România, unde mi se rețin comisioane și plăți pentru schimbul valutar și practic nu rămân cu nimic...

Alte discuții în legătură

In romania este posibila tripla cetatenie? stella_87 stella_87 Sunt nascuta in Republica Moldova,In 2004 am obtinut cetatenia Romana,din anul 2008 locuiesc in Italia si am intentia de a obtine cetatenia italiana deoarece ... (vezi toată discuția)
Transferul pensiei militare din r. moldova in romania Dorel1965 Dorel1965 Bună ziua. Sunt cetăţean român cu domiciliul în străinătate-Rep. Moldova şi am devenit pensionar militar în R. Moldova. În continuare aşi dori să ... (vezi toată discuția)
Pensie in strainatate Leufe Leufe Impreuna cu sotul meu ne-am pensionat in Romania, jud. Bihor. In 2008 ne-am mutat in Ungaria, la copiii nostri. Ne primim pensia intr-un cont la o banca in ... (vezi toată discuția)