ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

bcsillam 
	    	Utilizator

bcsillam 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

rocriss 
	    	Utilizator

rocriss 
	    	Utilizator	    

Singura problema este ca sunt angajata pe termen determinat. Stiu ca angajatii pe termen nedeterminat au dreptul la aceasta indemnizatie, eu daca sunt angajata pe o perioada mai mare de 12 luni (termen de 3 ani) de ce nu am acest drept?
 Zita Pop	                   

Cum se poate beneficia de somajul de 30% daca initial contractul individual de munca a fost facut pe termen limitat de trei luni, si dupa o saptamana s-a facut ... (vezi toată discuția)
	                    Zita Pop	                   

Cum se poate beneficia de somajul de 30% daca initial contractul individual de munca a fost facut pe termen limitat de trei luni, si dupa o saptamana s-a facut ... (vezi toată discuția)

andapopa	                   

Va rog sa imi dati un raspuns in urmatoarea situatie:sunt in somaj de doua luni (durata somajului totala estede 12 luni);.Am gasit un serviciu pentru o ... (vezi toată discuția)
	                    andapopa	                   

Va rog sa imi dati un raspuns in urmatoarea situatie:sunt in somaj de doua luni (durata somajului totala estede 12 luni);.Am gasit un serviciu pentru o ... (vezi toată discuția)

nadriang	                   

Buna,
Dupa doua luni de somaj am gasit un loc de munca si am incheiat contract individual de munca cu norma intreaga pe perioada determinata de 6 luni.
Sper ... (vezi toată discuția)
	                    nadriang	                   

Buna,
Dupa doua luni de somaj am gasit un loc de munca si am incheiat contract individual de munca cu norma intreaga pe perioada determinata de 6 luni.
Sper ... (vezi toată discuția)