avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calculul bazei pentru plata concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calculul bazei pentru plata concediu ...

Buna seara.As dori sa stiu calculul bazei pebtru plata concediu medical cand ultimele 4 luni(anterioare) au fost lucrate si restul concediu ingrijire copil.Multumesc,seara placuta tututror.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 10 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Baza de calcul a indemnizației se determină ca medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

media = 4 luni venituri din salarii + 2 luni indemnizatia CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Paula. Paula. Buna ziua, Concediu de maternitate se plateste cu 85% din venitul meu brut din ultimele 6 luni sau din venitul mediu brut pe tara? O zi placuta! (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate criss2018 criss2018 Buna ziua!Va rog mult sa mi spuneti cati bani ar trebui sa primesc pentru concediu de maternitate in conditiile in care am intrat in data de 08.12.2017 iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate IOANA_81 IOANA_81 in ianuarie 2018 am intrat in concediu prenatal, indemnizatie de maternitate, cele 126 de zile, am citit ca se determină ca medie a veniturilor lunare din ... (vezi toată discuția)