avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara,eu si familia mea ne confruntăm cu o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara,eu si familia mea ne confruntăm cu o situație de ...

Buna seara,eu si familia mea ne confruntăm cu o situație de destul de mult timp. Locuim la bloc iar vecinii de deasupra au copii care ne deranjează constant cu alergatul prin casa si aruncarea de obiecte pe podea ,situație greu de suportat de noi,care stam dedesubt. Cunosc legea care spune că orele de liniște sunt intre 22 si 08 si 13 si 14 ,dar ce facem cu restul timpului in care suntem deranjați constant. Ni s au dat viețile peste cap. Nu putem sta linistiti in casa noastră fără să auzim zgomote in tavan. Am stat de vb cu tatăl copiilor dar fără nici un rezultat. Răspunsul a fost arogant de fiecare dată. Ceva de genul"asta i viata,muta-te daca nu ti convine" . Chiar nu suntem protejați in nici un fel de astfel de neplăceri? Va rog sa ma ajutati si sa ma îndrumați intr un fel. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:44, 10 Martie 2021
Va confruntati cu sitiatie des intalnita in care lipsa de respect si a celor 7 ani de acasa isi spun cuvantul
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea sesizarii oficiale a politiei care in temeiul disp L nr 61/1991 poate aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Incalcarea unor drepturi in condominiu clausofe clausofe Buna ziua! Ce pasi ma sfatuiti sa urmez in situatia in care vecina mea de deasupra are copil mic de 2 ani si am inteles este copil...dar se simte ca mama nu ... (vezi toată discuția)