avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara , am primit de la tatal meu o bucata de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara , am primit de la tatal meu o bucata de pamant pe ...

Buna seara , am primit de la tatal meu o bucata de pamant pe care este construita o casa veche, cand am facut actele pentru extinderea si mansardarea casei in certificatul de urbanism mi sa cerut schite de la topometrist...zis si facut am ajuns la topometrist a venit a facut masuratorile si a inaintat proiectul catre ocpi . Dupa ce am asteptat o luna am primit raspuns la proiect suprapunere de limite cu vecinul de la vest , masuratoarea mea fiind corecta...vecinul facand inaintea noastra schita si asa putand sa se bage peste noi... constructia fiind la 80 de cm de gard ..dar acestia sau bagat 60 de cm peste noi ..obligandu-ma pe mine sa cer acord de vecinatate pentru autorizatia de constructie. Zis si facut am zis ca renunt la suprapunerea aceea dar vecinii sa imi acorde semnatura de vecinatate. In momentul cand i-am chemat acestia au inceput sa zica ca este pamantul lor si ca daca vreau acordul de vecinatate sa le platesc 10000 de euro ..unchiul meu a fost de fata pe toata durata discutiei.. eu le-am spus ca nu o sa le dau niciodata banii pe o bucata de pamant pe care au luato fara sa stim ... si o sa ne vedem in tribunal . Urmatorul pas a fost sa angajez un expert topometrist pentru verificarea masuratorilor in urma carora am aflat ca mai am inca 15 cm din terenul lor. Ei au aflat ca am dreptatea si au dat-o la intors ca lor nu li sa explicat si nu au stiut ca este terenul meu.. eu am fost de acord sa isi repozitioneze schita ca sa nu ajungem in tribunal.. ideea este ca de 5 luni ma tot mint ca o fac si nu sa solutionat nimic .. am uitat sa spun ca terenul lor este luat de la primarie , proprietarii lucreaza in primarie si au fost improprietariti prin ordinul prefectului . Ce sa fac ? Unde sa ma duc ? Ce plangeri sa depun ?
Plangere pentru santaj ? Plangere pentru abuz in serviciu ? Plangere pentru improprietariri abuzive ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat un teren iar din cordonatele gps nu iese ... caroimihai caroimihai Buna ziua am cumparat un teren iar din cordonatele gps nu iese cu ce este in teren iar la masuratori la ruleta ne iese plus de asta am si un vecin care are o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem un teren neintabulat (suprafata reala 5100 mp) ... mrx mrx Buna ziua, Avem un teren neintabulat (suprafata reala 5100 mp) care la primarie apare doar 3500 mp in registrul agricol si toate terenenurile de pe strada ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma ajutatiintr-o problema.Exista o suprapunere de teren cu vecinul deoarece noi am masurat si am facut o documentatie cadastrala in ... (vezi toată discuția)