avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna mămici, am și eu o nelămurire referitoare la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna mămici, am și eu o nelămurire referitoare la întoarcerea ...

Buna ziua,

am și eu o nelămurire referitoare la întoarcerea la munca după bebe. Bebe A va face 2 ani in Aprilie anul viitor. Știu ca eu trebuie sa ma întorc la munca in Februarie pentru a primi stimulentul. Soțul vrea sa stea el cu bebe pana va face 2 ani.
Vrem ca bebe sa meargă la cresa însă nu știu de când ar trebui sa meargă. Cresa impune ca parintele sa se întoarcă la munca la 60 de zile de la începerea creșei. Pentru ca el sa își poată lua concediu 2 luni bebe ar trebui sa înceapă cresa in Februarie anul viitor?
Sau când ar trebui sa stea soțul acasă ca sa ne încadram pentru stimulent?

Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
racu_camelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: racu_camelia , utilizator 20:24, 12 Martie 2021
Pentru stimulent , ar trebui sa reveniti in februarie ..... apoi tatal intra 2 luni in CCC, dupa care pana la 3 ani veti primi stimulent .
Mulțumesc frumos

Cornel Vasile a scris:

Pentru stimulent , ar trebui sa reveniti in februarie ..... apoi tatal intra 2 luni in CCC, dupa care pana la 3 ani veti primi stimulent .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa schimbare beneficiar ccc,poate tatal sa ia stimulent de insertie fara sa stea in ccc mai mult de 2,3 zile? FloreaDiana FloreaDiana Astazi, 11.02.2019, Sunt in CCC de un an si jumatate aproximativ. Sunt mama copilului care pe 17.06.2019 implineste 2 ani. Mi-am gasit alt job, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie gorgan cristian gorgan cristian este in drept sa beneficieze de stimulent de insertie persoana care s-a intors la servici cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru tatăl copilului Camelia1690 Camelia1690 Buna ziua, Bebe 19 martie 2020 face 2 ani. Când am rămas însărcinată eram angajata cu contract pe perioadă determinată și la puțin timp după ce ... (vezi toată discuția)