avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale În momentul de față vând haine firmate.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

În momentul de față vând haine firmate.

Bună seara! În momentul de față vând haine firmate (nu știu dacă sunt originale) pe un site de vânzări din România. Aș dori să intru în legalitate și să vând cu acte aceste produse. Menționez că eu cumpăr hainele en-gros tot după internet și nu mi se oferă o factură. Cel mai probabil sunt aduse din Turcia. Există o soluție să pot vinde legal aceste haine și să îmi plătesc taxele către stat? Eu aș dori să fac și un site unde sa le comercializez... Tocmai ce am văzut un site care se pretinde a fi făcut pe firmă, și nu înțeleg cum poate vinde cu factură aceleași produse!
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pot comercializa haine de firma cumparate din anglia? alyn21 alyn21 Salut.Am o nelamurire...As dorii sa imi deschid un magazin de cartier micut in care sa comercializez haine de firma cumparate din Anglia de pe un anume site.Pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor - vanzare haine contrafacute robert1223 robert1223 am voie sa vand haine importate din turcia , haine de firma ( fake) in conditiile in care anunt cumparatorul ca hainele nu sunt originale .... Si ma mai ... (vezi toată discuția)