avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL poate fi scoala privata?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL poate fi scoala privata?

SRL poate fi scoala privata?
Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care se cere infiintarea unui SRL avand obiect de activitate principal gradinita, scoala si after-school - ciclul primar, gimnazial si liceal cu profil sportiv. Precizez ca se vor incasa taxe de scolarizare pentru gradinita si after-school.
Stiu ca invăţământul privat funcţionează potrivit legii si este organizat şi funcţionează pe principiul nonprofit.

Ca obiecte secundare de activ. sunt date cursuri extracurriculare, activ. de alimentatie in cantina proprie, o editura si comert in libraria proprie, acestea fiind clar activitati economice.

Oare e o capcana? Sau le pot imbina cumva?
Multumesc din suflet.


Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
georgica107, utilizator

Alte discuții în legătură

Srl poate fi scoala sau gradinita privata? Sonii Sonii SRL poate fi scoala sau gradinita privata? Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care ... (vezi toată discuția)
Asociație de părinți adriana.carpine adriana.carpine Asociația de părinți a unei școli poate organiza activitatea after-school in scoala, încasand de la părinți bani sub forma de donații și ulterior sa ... (vezi toată discuția)
Legi si norme de functionare after school Loredana-M Loredana-M Vreau sa-mi infiintez un after school. Ma intereseaza dupa ce legi si norme functioneaza aceasta institutie. Va multumesc pentru orice ajutor. Loredana-M (vezi toată discuția)