avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociație de părinți
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociație de părinți

Asociația de părinți a unei școli poate organiza activitatea after-school in scoala, încasand de la părinți bani sub forma de donații și ulterior sa plateasca învățătorilor organizați ca si PFA?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 07:07, 2 Februarie 2019
Sunteti la limita legii invatamantului daca nu chiar o incalcati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pfa sau contracte de munca. Pentru organizarea activitatilor de after school intr-o scoala: de catre o persoana privata, aceasta trebuie sa fie organizata intr-una din formele juridice prevazute de lege (operator economic sau organizatie non-profit) si sa aiba stabilit pentru operatorul economic un obiect de activitate in conformitate cu Clasificarea activitatilor din economia nationala – CAEN, respectiv codul CAEN 8891 – Activitati de ingrijire zilnica pentru copii, la care se pot adauga dupa caz si alte coduri CAEN aferente cantinelor (cod CAEN 5610). Totodata, aceasta trebuie sa faca dovada existentei sediului, sens in care ar trebui sa incheie cu unitatea de invatamant un contract de inchiriere a spatiului respectiv, platind astfel o chirie unitatii titulare.
Aveti la adresa urmatoare un exemplu pe care va rog sa-l cititi si din care sa va inspirati [ link extern ] /
de ce ar fi incalcata? Scolile inchiriaza spatii in tot felul de scopuri - de ce nu si pentru un afterschool?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
Deschidere afterschool in propria casa. clauddumbr clauddumbr Ce pasi trebuie sa urmez pentru a-mi deschide un afterschool in propria casa. (vezi toată discuția)
After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)