avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am primit o decizie de impunere la inceputul acestui ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am primit o decizie de impunere la inceputul acestui an.

Buna seara, am primit o decizie de impunere la inceputul acestui an pt impozitul aferent anilor 2016-2021 pt cladire mixta. Ulterior am aflat ca este din cauza nerealizarii evaluarii spatiului comercial. Mentionez ca in toti acesti ani am platit impozitul care mi s-a cerut, si niciodata nu am fost instiintata despre aceasta evaluare obligatorie. Ce pot face in acest caz? Suma de plata fiind de 45.000 lei! In toti acesti ani am scos si certificate fiscale si aveam 0 datorii.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:03, 17 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum contesta decizia. Nu aveau obligatia de va instiintata despre aceasta evaluare obligatorie. Legea e publica. Iar cotrolul se face de fiecare data pe utimii 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire calculat dupa trei ani fara comunicari anterioare strusca strusca Sunt proprietarul unui apartament inchiriat, nerezidential in Bucuresti. La fiecare venire in tara am facut un drum la ANAF pentru a intreba daca am omis sa ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale adrian_94 adrian_94 Speta : impozite pe cladiri calculate retroactiv din 2016 pana in 2022 inclusiv, pentru cladiri cu destinatie mixta , pentru care nu s-a depus raport de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cladire nerezidentiala dupa 6 ani. ce se poate face? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Detin o cladire nerezidentiala de 12 ani de zile. Acum cateva zile am primit o decizie de impunere de la ... (vezi toată discuția)