Buna ziua, doresc sa cumpăr un lot de 750 mp dintr-un teren in suprafata totala de 3000mp.
Sunt 3 proprietari in acte; doamna de la care doresc sa cumpăr (cota de 1/2)
si 2 prieteni de ai ei sot sotie, "posibil divorțați legal". Sotia este plecata in Anglia si nu poate venii sa faca partajul la notar, nici sa faca o procura pt rezolvarea amiabila, zice vanzatoarea.
De aceea a introdus actiune in instanta pentru partaj judiciar,primul termen in mai.
Mi-a propus un antecontract cu avans si ulterior plata in rate lunare, care vor fi achitate pana la finalizarea litigiului (pretul 3000 euro).
Am rugămintea sa-mi comunicati daca e in regula un altfel antecontract, in conditiile date, eventual ce clauze speciale ar trebui sa contina.
Mulțumesc.
Clauze contractuale pot fi introduse in contract, depinde ce urmariti. Siguranta cumpararii, sa nu suportati riscul din dosar, sa aveti o anumita parte din teren, sa aveti un teren cu o anumita destinatie etc.
Din ce ne-ati comunicat nu se intelege situatia. Nu se intelege care dintre cele doua doamne e doamna aceea.
Daca doriti un contract croit pe situatie insa, nu prea avem cum sa il croim aici, va duceti la un avocat..