avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constituire fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constituire fond reparatii

Constituire fond reparatii
Buna ziua, in ce priveste obligativitatea constituirii fondului de reparatii, au fost prezentate 3 variante, in functie de reparatiile care s-au propus a fi efectuate. Este necesar ca cel putin una din cele 3 sa obtina 50%+1 din drepturile de vot ale celor prezenti, sau se alege varianta cu cele mai multe voturi? In cazul in care voturile sunt impartite si nu se obtine majoritatea pe niciuna din cele 3 variante, inseamna ca nu se aproba fondul de reparatii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dr , utilizator 14:15, 18 Martie 2021
Multumesc pentru raspuns, insa nu ma lamureste prea mult acest articol. Legat de necesitatea constituirii nu exista dubii. In cazul concret despre care vorbesc, s-a propus colectare fond de reparatii pentru acoperis. Costul lucrarilor este destul de mare, prin urmare s-au propus 3 variante pentru colectarea banilor (de ex, anul acesta sa se colecteze doar o parte). Valoarea Fondului de reparatii va fi in functie de varianta votata. In acest caz, nu imi e clar daca e obligatoriu ca o varianta sa aiba jum+1 din voturi sau e valabila cea cu cele mai multe voturi?
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiu de caz szabyku szabyku Buna. Am cateva nelamuriri cu urmatoarele aspecte/probleme : 1. E legata de reabilitatea termica a blocurilor. ''Asociaţia de proprietari va prezenta la ... (vezi toată discuția)
1.500.000 de voturi falsificate la referendum? ContSters257414 ContSters257414 [i]Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de ... (vezi toată discuția)