avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ne trimit acasa...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ne trimit acasa...

buna ziua, la magazinul la care lucrez, ne-au sunat si ne-au trimis acasa, motivand ca ne vor anunta sa venim la lucru in momentul in care primim colectie noua?
este legal sa se procedeze asa?
ne vor fi platite drepturile?
societatea este in insolventa.
pana cand ar trebui sa asteptam, mai ales ca noi am auzit deja zvonuri ca magazinele din tara, cu exceptia Bucurestiului vor fi inchise.
Noi toti avem dreptul la somaj, de-aia ne e frica sa nu ne treaca nemotivati la munca si sa nu putem beneficia de acest somaj.
Astept raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:24, 4 Ianuarie 2010
Verba volant, scripta manet!
In scris ,nu pe vorbe!
1. Trimiteti o scrisoare la sediul firmei in care cereti explicatii cu privire la ordinul verbal dat.
2. Scrisoarea o puneti prin posta cu confirmare de primire si valoare declarata (adica sa scrieti ce contine scrisoarea).
3. Sa aveti si dvs. o copie dupa scrisoare pentru a putea fi folosita in cazul unui proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet avion wizair dorado-es dorado-es buna.am facut o rezervare pe internet pe ruta madrid --bucuresti cu wizair pentru 4 persoane si am platit-o prin transfer bancar in contul firmei in timp util ... (vezi toată discuția)
Utilitati neplatite de catre proprietar Liza43 Liza43 Buna seara. In aprilie,anul trecut am vandut un apartament.Cumparatorul urmand ca in zilele urmatoare sa-si treaca utilitatile[curent,gaz,etc] pe numele ... (vezi toată discuția)
Neplata 1 salariu compensatoriu miki980 miki980 Buna ziua, am fost trimisa in somaj in februarie ac si nici pana astazi nu am primit acel salariu compensatoriu prevazut in contractul colectiv de munca. Ce ... (vezi toată discuția)