avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, In urma unui proces civil, s-a emis o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, In urma unui proces civil, s-a emis o sentintă cu ...

Buna ziua,
In urma unui proces civil, s-a emis o sentintă cu o obligatie de plată (10.000eur) pe care am inscris-o in cartea funciara a. apartamentului. Nu s-a constituit ipoteca, dar este inscrisa in CF. Sunt pensionara cu un venit mediu. Nu doresc să contractez credit pentru ca nu as putea plăti si în plus. Ce demersuri, inscrisuri trebuie sa fac pentru a plăti debitorului in etape succesive, in ani. Dacă ”mă fac că plouă” ce se-ntâmplă? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: silvia159 , utilizator 08:36, 21 Martie 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fabuloasă întrebarea ,ce doriti dvs si ce dorește creditorul sunt lucruri diferite.Dvs puteti sa va faceti ca ploua dar creditorul va poate executa silit inclusiv asupra apartamentului.Esalonarea poate fi facuta dacă părțile sunt de acord,în caz contrar se apelează la executor urmând să platiti si cheltuielile de executare.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu doresc să contractez credit

probabil ca nici nu v-ar da.
Daca nu puteti plati suma, trebuia sa fi cerut o perioada de gratie.
Daca creditorul nu e de acord cu plata in rate, casa dvs e in pericol, plus ca se mai aduna si cheltuieli de executare.
MUltumesc mult. Da, am primit o perioada de gratie, ce-i drept. Asta e, trebuie sa caut solutii. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma unui proces civil, s-a emis o sentintă cu ... silvia159 silvia159 Buna ziua, In urma unui proces civil, s-a emis o sentintă cu o obligatie de plată (10.000eur) pe care am inscris-o in cartea funciara a. apartamentului. Nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica gipsy097 gipsy097 Buna ziua! as dori sa aflu in ce stadiu se afla dosarul de executare silita a unei persoane fizice , in conditiile in care pe bunul imobil s-a pus ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)