avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de gunoi pentru persoanele juridice declarată ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de gunoi pentru persoanele juridice declarată ilegală de instanța in sectorul 4.

Bună ziua.Puteți să îmi spuneți, taxa de gunoi pentru persoanele juridice declarată ilegală de instanța in sectorul 4,cea din anul 2018,produce efecte până la motivarea instanței sau este anulată?Ideea este ca am sediul social la un srl si acum in 2021 mi-a ajuns o somatie de plată care cuprinde și penalitati la suma emisă de primărie pentru taxa de gunoi in 2018,adică poți emite penalitati la o hotărâre de consiliu local declarată ilegală?Deși în 2019 si 2020 nu a fost trimisă nici o somatie, pentru că îmi stau părinții la acea adresă.Multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare imobile nelocuite Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Intr-o Hotarare de Consiliu Local din mai 2019 era un articol prin care proprietarii erau obligati sa plateasca taxa de salubrizare pentru un ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata silit pentru o datorie a fiicei mele, careia nu ii sunt girant/coplatitor. Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Am o problema cu DGITL sec. 4 1. In 2018 am castigat un proces in urma caruia tb sa mi se intoarca taxa de timbru achitata. In 2019 DGITL mi a ... (vezi toată discuția)