avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am dus azi la serviciu concediul medical emis in data ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am dus azi la serviciu concediul medical emis in data de 11 martie ...

Am dus azi la serviciu concediul medical emis in data de 11 martie pentru carantina dispusa de DSP in perioada 8-21 martie.De la personal au spus ca este gresut completat:data de emitere trebuie sa fie dupa 21 martie si sa merg la medicul de familie sa-l refaca.Este adevarat ce mi se cere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 23 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatele de concediu medical se completează și se eliberează la data la care se acordă consultația medicală, stabilindu-se numărul necesar de zile de concediu medical.

Certificatele de concediu medical se pot elibera și la o dată ulterioară, numai pentru luna în curs sau luna anterioară, pentru următoarele situații:
a) în caz de sarcină și lăuzie (numai concediu medical pentru maternitate);
b) pentru perioada de internare în spital;
c) pentru imobilizare în sisteme de imobilizare specifice aparatului locomotor, numai de către medicul ortoped/chirurg;
d) situații pentru care este necesar avizul medicului expert al asigurărilor sociale peste 90 de zile;
e) în caz de carantină;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicul generalist îmi poate da concediu medical cu o zi in urma? Mara8912 Mara8912 Am o problema de sănătate și nu ma aflu în județul în care am medicul de familie. Asa ca m-am dus la spitalul la care am asigurare medicala contractata ... (vezi toată discuția)
Depunere concediu medical goplanet goplanet INTERNARE IN SPITAL IN PERIOADA 28 IANUARIE - 10 FEBRUARIE. Cum se poate depune la angajator pana pe 5 februarie ? Se poate da din spital fractionat? Daca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical JMDR JMDR Este corect sa pui la un cm initial data acordarii de 04.01.18 si concediul sa fie din 03.01.18-05.01.18(3zile)? Multumesc. (vezi toată discuția)