avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Primăria orașului în care locuiesc a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Primăria orașului în care locuiesc a construit ...

Bună ziua. Primăria orașului în care locuiesc a construit un teren de fotbal în cartier, la aprox 4 m de geamul dormitorului meu. Mai mult decât atât, minunatul teren nu are un program de funcționare, asta însemnând ca e deschis NON Stop, gratis, cu nocturnele pornite mereu.. Va puteți imagina cat de liniștite sunt după amiezele mele sau nopțile de vara.. Ce ar trebui sa fac? Cum sa procedez? Am sunat de n ori la politia locala pentru tulburarea liniștii publice, aceștia vin, legitimează persoanele de pe teren și își vad de drum. Va rog, am ajuns cu nervii la limita..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:24, 24 Martie 2021
Sesizati oficial autoritatea comisariatului garzii de mediu care are tehnica necesara masurarii pragului fonic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot provocat de un teren de fotbal acoperit constsil constsil Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de ... (vezi toată discuția)
Pensiune cu activiate nocturna deschisa langa noi, nu putem dormi cu noptile! Vlad N. Vlad N. Suntem 3 persoane care ne-am mutat din oras la munte pentru liniste, printre care si tatal meu, care a venit aici dupa amputarea piciorului, e persoana cu grad ... (vezi toată discuția)